Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 110HK

Med vässad design, högre kvalitetsnivå på invändiga material, elegantare interiör och förbättrad teknik utstrålar T-Roc stort självförtroende. Välkommen in till oss!

Privatleasingkampanj från*
3 585 kr/mån
Choice**
2 485 kr/mån
Pris från
323 400 kr

T-ROC är utrustad med bland annat:

 • Adaptiv farthållare
 • Filhållningsassistent "lane assist"
 • Digital Cockpit
 • Multifunktionsratt i läder
 • Parkeringssensorer fram och bak
 • Bakljus i LED-teknik
 • Backamera

Interiör

Interiören i T-Roc välkomnar dig med högkvalitativ utrustning. En mjuk instrumentpanel med dekorativa sömmar höjer känslan av kvalitet hos den digitala förarplatsen. Klassiska mekaniska knappar har fått ge plats åt moderna, rörelsekänsliga ytor, till och med på multifunktionsratten som är standard för R-Line. Även sätena matchar den nya kvalitetsnivån, med exempelvis sätesklädsel ArtVelours för utrustningslinje Style.

Vill du få det ännu mer bekvämt kan du som tillval få eleganta läderklädda säten med 14-stegs elektrisk sätesinställning och sätesvärme.

Exteriör

Den vässade suv-designen på nya T-Roc blir en fond för din egen unika personlighet. Den blir extra tydlig genom designmässiga höjdpunkter som LED-strålkastare och kromlister som framhäver den sportiga fronten. För att låta T-Roc återspegla din egen karaktär kan du välja mellan åtta lackfärger.

Ännu mer uppseendeväckande blir det förstås om du väljer en takfärg i kontrasterande färg och exempelvis 19 tums Misano lättmetallfälgar i svart.

T-Roc lagerbilar

  Legaltext

  Bränsleförbrukning vid blandad körning från 5,9 – 6,3 l/100 km. CO2-utsläpp från 134 - 143 g/km. Miljöklass Euro 6 AP.

  Rekommenderat pris från 334 900 kr.

  *Volkswagen Privatleasing 36 mån, 3 000 mil, 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (Augusti 2022).Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Volkswagen Serviceavtal ingår. Ändringar av körsträcka, ränta, etc. kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift samt fordonsskatt tillkommer. Läs mer på volkswagen.se.

  **Volkswagen Choice är ett billån som ger dig ett antal vägval. En av de stora fördelarna med Volkswagen Choice är att när avtalet för din Volkswagen löper ut garanterar vi restvärdet på din bil vilket ger dig en trygghet.

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilen på bilderna är extrautrustad.