Serviceavtal - Bilcentrumgruppen

För dig som ogillar plötsliga kostnader

Har du en bil max är 8 år (96 månader från första registreringsdatum) och rullat under 12000 mil? Då kan du teckna ett serviceavtal från 199 kr/mån. Ett förmånligt alternativ som gäller i 36 månader eller 4500 mil, det som inträffar först.

Serviceavtalet avser för dig som kör något av våra egna märken- Audi, Volkswagen, Skoda, CUPRA och Seat. Oavsett om du köpt din bil hos en annan återförsäljare. Och medför en smidighet och trygghet för dig som kund.

Valet för dig som önskar att undvika oförutsedda situationer när servicelampan lyser helt enkelt.

Nedan listar vi några av fördelarna vi erbjuder dig som tecknar serviceavtal

Originaldelar

Vi byter alltid ut slitna eller skadade delar med originaldelar för din bil och använder endast dessa. Dessutom besitter vi de nödvändiga verktygen och expertisen för att säkerställa att du inte påverkas av eventuella prisförändringar när det gäller oljor och reservdelar som behövs.

Mobilitetsgarantin förlängs

Efter att du har genomfört din originalservice inklusive eventuella extra arbeten, aktiveras vår mobilitetsgaranti automatiskt. Det betyder att du aldrig kommer att bli strandad med din bil.

Om något oväntat skulle inträffa, kan du få assistans var som helst i Europa dygnet runt.

Fast månadskostnad

Som bilägare vet du att service är ett måste, och kanske har du varit med om att det ibland blivit dyrare än du trodde.

Med serviceavtal får du en fast månadskostnad och därmed en trygghet mot prishöjningar.

Tryggt andrahandsvärde

När det är dags för dig att sälja din bil ger serviceavtalet dig ett tryggt ägarbyte. En välfylld servicebok ger din bil ett tryggt andrahandsvärde.