Mobilitetsgaranti

Med vår Mobilitetsgaranti kan du alltid känna dig trygg med att få hjälp på vägen.

Vår mobilitetsgaranti inkluderar:

  • Fri Bärgning till närmaste auktoriserade verkstad om problemen inte kan lösas på plats. Det gäller även när du måste bärga bilen i ett annat land i Europa. Garantin täcker kostanden för bärgning om bilen skulle vara akut okörbar.
  • Fri lånebil.* Om din bil skulle vara akut okörbar och verkstaden inte kan reparera bilen omgående får du låna en fri hyr-/lånebil. Du får ha bilen i upp till tre dygn utan milbegränsning medan vi tar hand om din bil. Det enda du behöver betala för är drivmedel, vägskatter etc.
  • Fri övernattning.* Om du inte befinner dig på din hemort kan du också välja att övernatta i stället för att utnyttja hyr-/lånebil eller taxi. Mobilitetsgarantin täcker kostnaden för ett dygn på hotell inklusive frukost för alla som reser i bilen.
  • Alternativ resa.* Som alternativ till hyr-/lånebil eller hotellövernattning kan du få ersättning för resa med allmänna kommunikationsmedel som buss, tåg, taxi etc. Mobilitetsgarantin ersätter resor för maximalt samma belopp som motsvarande kostnad för hyr/lånebil.

Kontakta oss för mer information angående vår mobilitetsgaranti och hur du ansöker.