Nya Audi Q6 e-tron

Nu finns äntligen nya Audi Q6 e-tron hemma. Välkommen in till oss för att upptäcka den premium SUV som tar elektrifiering till en ny nivå

PPE-plattform (Premium Platform Electric)

Det är också den första modellen som lanseras på den helt nyutvecklade PPE-plattformen. En teknikplattform med 800 volts-elsystem, kraftfulla och effektiva elmotorer, innovativt batteri- och laddningshanteringssystem och nyutvecklad elektronikarkitektur enbart designad för elbilar.

Med den nya PPE-plattformen erbjuder bilen gott om utrymme och praktiska lösningar för vardagen, inklusive generösa förvaringsmöjligheter. Bagageutrymmet rymmer 526 liter och kan utökas till imponerande 1529 liter när baksätet fälls ned. Dessutom finns det ytterligare 64 liter förvaringsutrymme i den framre bagageutrymmet, kallat ”frunken”, under motorhuven.

Audi MMI panoramadisplay och MMI passagerardisplay

De välintegrerade displayerna ger kupén en rymlig och luftig känsla. Den nätta Audi MMI panoramadisplayen har en välvd design och använder OLED-teknik och består av en 11,9 tum stor Audi virtual cockpit och en 14,5 tum stor MMI touch-skärm.

Med tillvalet Augmented Reality Head-up Display tar Audi ett stort steg inom visningstekniken. Den projicerar en stor vinklad bildyta över vindrutan mot föraren och visar relevant information som hastighet, vägmärken, körhjälps- och navigationssymboler. Bildytan är lutat framåt för att förstärka augmented reality-intrycket.

Upp till 270 kW snabbladdning. Den kommer med både sombakhjulsdrift & quattro.

Vill du veta mer?

Kontakta oss, vi hjälper dig gärna och berättar mer om denna nya stjärna