Hållbarhet inom Bilbranschen & Företag - En Kväll att Minnas

Det är med stor glädje och förväntan vi bjuder in er till en minnesvärd kväll fylld med insikter, nätverkande och inspiration inom hållbarhet.

Den 10 april, klockan 16:00 på Blekingevägen 2, 291 54 Kristianstad,  öppnar vi dörrarna till en kväll som inte bara kommer sätta avtryck i Kristianstad, utan även i våra hjärtan och tankesätt.

Vad kan du förvänta dig under denna kväll?

Möjligheter till mingel och nätverkande med olika företag och organisationer i Kristianstad, spännande priser och överraskningar.

Vi är stolta över att presentera två framstående profiler som kommer att förgylla kvällen med sina insikter.

Sten Forsberg - Volkswagen Sverigechef

Upptäck världens största biltillverkares globala arbete inom hållbarhet. Sten Forsberg kommer att dela med sig av insikter om hur Volkswagen strävar efter att göra elbilen till en sparbössa genom Vehicle to Grid-tekniken.

Niclas Carlnén - VD för Malmö FF

Utforska utmaningarna som organisationer står inför idag och lär dig hur man bygger ett långsiktigt vinnande lag eller företag. Niclas Carlnén kommer att dela med sig av Malmö FF:s värdegrundsutbildning och hur de strävar efter en bättre miljö genom sina 4 värdeord. Ambition, glädje, Fair Play och klubben är störst.

Sparbanken Skåne, vår samarbetspartner för detta event, jobbar för en hållbar utveckling genom att främja social, etisk, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. Social genom att engagera oss i samhället. Etisk och miljömässig genom att erbjuda tjänster och produkter som gör gott för människor och miljön. Ekonomisk genom att hjälpa dig till en bättre ekonomi. Det ska vara lätt för dig att fatta bra beslut.

På plats kommer du även ha möjlighet att uppleva:

  • Provkörning av 6 olika märken och över 25 olika modeller.
  • Bilkostnadsberäkningar med hjälp av våra erfarna säljare.
  • Insikter om uppkopplade bilar till verkstaden.
  • En förhandsvisning av alla kommande lanseringar under 2024 från våra märken.
  • Utställare från olika brancher med sina insikter om hållbarhet.

När du behöver en paus för att hämta lite energi kommer ID. Buzz vara på plats, redo att servera dig gott och uppiggande kaffe.

Det bjuds på mat och dryck under kvällen (vänligen fyll i om du har några matpreferenser i anmälan).