Vill du jobba med några av världens starkaste premiummärken?

Bilcentrumgruppen söker Servicerådgivare till Kristianstad!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en positiv och utåtriktad servicerådgivare till vår VW, Skoda, Seat och Cupra verkstad. Den centrala uppgiften för en servicerådgivare är att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter från liknande arbeten, men även dig som vill anta en ny utmaning i livet. Dessutom läggs stor vikt vid din personlighet och driv. Du behärskar svenska väl i tal och skrift och om du har goda datorkunskaper. Gärna teknisk bakgrund, samt B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du en lagspelare och du är trygg i dig själv, flexibel och hjälpsam. Du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och ser service som en naturlig del av ditt arbete. Det är viktigt för dig att vilja bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor på arbetsplatsen.

Vi erbjuder:

  • Arbeta med Premium varumärken
  • Framtidsinriktat familjeföretag med snabba beslutsvägar
  • Många event och sammankomster för personalen
  • En rolig och varierande tjänst där ingen dag är den andra lik
  • Goda utvecklingsmöjligheter och utbildningar
  • Fräscha lokaler
  • Friskvård
  • En trygg arbetsgivare

Övrig information

Plats: Bilcentrum i Kristianstad, Blekingevägen 2

Anställning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till oss, snarast eftersom vi jobbar med ett löpande urval (dock senast den 20 Juni) till:

magnus.mabrink@bilcentrumgruppen.se

Bilcentrumgruppen är ett privatägt företag som sedan 1959 stolt representerat VW, Audi, Skoda och Seat/Cupra. Idag finns vi i Kristianstad, Hässleholm och Sölvesborg. Vi omsätter ca 850 mkr med över 100 anställda och levererar tillsammans årligen ut ca 4 500 bilar och servar och reparerar tusentals bilar.

Våra kunder ska få det där lilla extra när de besöker oss!