Vill du jobba med några av världens starkaste premiummärken?

Bilcentrumgruppen söker Hjulinställningstekniker i Hässleholm

Dina arbetsuppgifter

Vi expanderar vår verksamhet och söker en person som redan är eller vill bli expert på hjulinställningar. Vi har investerat i utrustning för att höja vår servicegrad till kunderna. Arbetet sker i verkstaden och du är en del i produktionskedjan där hjulinställningar bokas in och du ansvarar för att vara delaktig i att fylla på och därefter slutföra arbetena. Även andra arbetsuppgifter på vår däckverkstad förekommer. Du kommer också framöver kontinuerligt att utbilda dina kollegor i verkstaden inom ditt område.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat flera år med bilar. Du ska ha minst B-körkort. Arbetet kräver att du har god datavana och har lätt för att samarbeta med kollegor. Erfarenhet av att ha arbetat med något av våra märken är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du en lagspelare och du är trygg i dig själv, flexibel och hjälpsam. Du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och ser service som en naturlig del av ditt arbete. Det är viktigt för dig att vilja bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor på arbetsplatsen.

Vi erbjuder:
- Arbeta med Premium varumärken

  • Framtidsinriktat familjeföretag med snabba beslutsvägar

  • Många event och sammankomster för personalen

  • En rolig och varierande tjänst där ingen dag är den andra lik

  • Goda utvecklingsmöjligheter och utbildning

  • Friskvård

  • En trygg arbetsgivare

Plats: Bilcentrum i Hässleholm, Kaptensgatan 27

Anställning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till oss, snarast eftersom vi jobbar med ett löpande urval till:

magnus.mabrink@bilcentrumgruppen.se

Bilcentrumgruppen är ett privatägt företag som sedan 1959 stolt representerat VW, Audi, Skoda, Seat och Cupra i Kristianstad, Hässleholm och Sölvesborg. Vi omsätter ca 900 mkr med över 100 anställda och levererar tillsammans årligen ut ca 4 500 bilar och servar och reparerar tusentals bilar.

Våra kunder ska få det där lilla extra när de besöker oss!