Vi vill värna om din fortsatta mobilitet

Samtidigt som Coronakrisens påverkan på samhället nu är ett faktum!

För att säkerställa din mobilitet väljer vi att hålla våra anläggningar öppna. Under rådande omständigheter, har vi naturligtvis vidtagit försiktighetsåtgärder och följer mycket tydliga riktlinjer. Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker oss oavsett om du behöver hjälp med däckskifte, leverans av bil, service eller reparation.

Med anledning av den senaste utvecklingen följer Bilcentrumgruppen noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi gör självklart vårt yttersta för att förebygga och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa, samt att minimera oro och risk för smittspridning på våra anläggningar.

Vi vill att du ska känna till att alla medarbetare som har minsta känning av sjukdomssymptom, stannar hemma. Syftet är att värna om våra medarbetares, anhöriga och kunders hälsa, samt eventuellt även bidra till begränsad smittspridning i samhället. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten för att i högsta möjliga mån undvika smittspridning.

För att underlätta för dig som kund erbjuder vi en rad olika digitala alternativ för att minimera smittspridning och förenkla din vardag.

Marcus Gustafsson
VD, Bilcentrumgruppen

Digital bilaffär

Du kan göra hela ditt bilköp digitalt och vi kan även erbjuda hemkörning av din nyinköpta bil (gäller inom Kristianstad, Hässleholm och Sölvesborgs kommun). All signering sker via ditt Bank-ID. 
Ta kontakt med en av våra säljare för mer information.

Digital service

Du kan boka din service direkt via vår hemsida. När det är dags för service kommer vi, vid behov, hem och hämtar din bil och återlämnar den när service är utförd (gäller inom Kristianstads och Hässleholms kommuner).
Betalning sker via banköverföring eller Swish.
Ta kontakt med en av våra verkstäder för mer information.

Boka din service här

Digitalt däckskifte

Du kan boka ditt däckskifte och även däckhotell, direkt via vår hemsida. När bokningen är genomförd får du en tid då du kan komma till oss. Viktigt att du håller exakt tid så vi inte behöver ha för många kunder samtidigt i lokalen.
Kom inte för tidigt, men heller inte för sent.

Boka ditt däckskifte här

Delbetalning

Dela upp betalningen för din service eller reparation över 12 månader räntefritt

Genom att ansöka om våra märkeskort så kan du välja att dela upp betalningen över 12 månader räntefritt, avgiftsfritt och utan årsavgift.
Du får även poäng när du använder kortet på vissa utvalda ställen. Kortet går att använda till tillbehör och reservdelar. 
Läs mer och ansök på länkarna nedan.
Volkswagen
Audi
Seat
Skoda
Volkswagen Transport

Digitala tillbehör

Du kan beställa tillbehör till din bil direkt via vår hemsida genom att gå in på vår Tillbehörsshop.

SÖK NYA OCH BEGAGNADE LAGERBILAR

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår